a Sober Gurl
Owner Say!

Hi! Welcome to my official blog .hope you enjoy to read its :D thank you ! :')


Entries About


Asyraaf Husaini

he taken by Nurain Alya bt Baharuddin
18 yrs old
Johor Jaya jb
I love him so much






jom makan : D

Assalamualaikum . hehe :D oke hari niy hari ISNIN hari yg aku tunggu tunggu kan nak balik PONTIAN haha HOME SWEET HOME :D peace yawww . oke . actly aku masok niy dah 4 hari kowt stay umah kezen aku dekat KLUANG haha . best jgk balik balik tuh dapat sikit exprient hehe . keje ringan2 jaa . at kedai tu hee :d oke balik tadi gerak dalam pukul 6 . then sampai JB dalam pukul 7 lebiy . hee . berhenti kejap solat then gerak semula . ingat rancang kami sekeluarga nak makan dekat seafood . steambot hehe . start cari dekat tman u hmm tapi tak kesampaian . kedai nye udah bankrup haha . patot lah call call tak dapat then gerak terus pegi pandan . sampai sane jumpe lah RAWA STEAMBOT hahaha :D berhenti . wahhh muke aku dah start exited loe . biase lah nk makan lah kate kan haha . cuti niy subahanallah kuat gile aku mkan haha . oekoke then sampai2 je . terus pegi pilih makanan rencah2 steambot tuh hee okeoke then smpai meja . masak lah beramai ramai haha hamboy kemain lagi padahal sekeluarga aku je hee :D oke then dah siap2 tuh  kiteorang dah kekenyangan terus beredar balik . ontheway nak balik tuh sampai kat lebuhraya tuh ade satu excident . huh gile arr mcm tak pecaye ianye berlaku depan mate kami kite kami semua huhu. PUCAT muke hmm . sebuah kereta model merce tbe2 je tak dapat kawal laju kete dye dah terempuh devider jalan then kete tuh terbalik nasib baik tak terhempap tertimpa atas kete kite orang kalawtak dah tak terkate ape lah kan . syukur alhamdulillah tade pape yg berlaku at kami sekeluarga :D heee :D  balik niy kekepenatan hehe. nak tdo perot terlampau kekenyangan haha . then bosan aku update lah blog jap heee peace yawww :D



happy FAMILY < 3


its me lah :D haha GEMOK kan kan :D 


they are my LOVELY PARENTS <  3


excident PHOTO . huh mengerikan nasib tak tercampak at kete kiteorang . :'(